Zonnezeilen op maat

SUN SHADE structures

Strak vormgegeven oplossingen voor schaduw plekken in tuin, op terras of balkon, wind en regen vast of met een luchtdoorlatende UV-filter.

SUNCATCHER Sun Shade Structures ontwerpt en maakt zonnezeilen voor diverse outdoor toepassingen.

SUNCATCHERS onderscheiden zich vooral door hun strakke organische lijnen gecombineerd met een industriële constructie, ze vormen één geheel met de omgeving en/of het gebouw. De SUNCATCHERS worden geheel op maat gemaakt en voor u op locatie gemonteerd. U heeft keuze uit verschillende doeksoorten met hun specifieke toepassingen en kleuren. De SUNCATCHERS zijn op te delen in twee categorieën namelijk:

  • All-season voor een permanente opstelling, veelal in een waterdicht pvc doek gemaakt en de Sun-Shade voor de zomer, veelal in een lichte polyester
  • Mesh (gaas doek) gemaakt.

Bekijk ook de onze brochure. Vraag vrijblijvend hier onder een offerte aan.

Vul uw offerteaanvraag in voor uw Zonnezeil op maat

Upload uw bestanden. Dit kan bijvoorbeeld een of meerdere foto's zijn van uw tuin of de plaats waar u uw Suncatcher misschien wil laten staan. Maximaal 5mb per upload. Alleen afbeeldingsbestanden (JPG/JOEG, GIF en PNG), PDF-bestabden ne Word-bestanden (Doc/Docx) zijn toestestaan.

Uw aanvraag wordt verzonden nadat u het onderstaande vakje aan heeft gevinkt, waarmee u aangeeft dat u kennis heeft genomen van ons Privacybeleid.

Top