Als u bij ons binnenstapt komt u in onze in de winkel met hierin alle producten die wij gebruiken als zeilmakerij. Denk aan: RVS beslag, drukkers, reinigingsmiddelen, zonnezeilen, lijnen, must-haves voor aan boord en allerlei andere interessante producten. Ook vind u hier de klantenbalie en kantoorruimte.

De indeling van de zeilmakerij is verdeeld over 2 werkvloeren met een totale oppervlakte van ca 675 m2.

Op de begane grond is er ruimte voor het grote en zware werk, zoals jachtzeilen, zonnezeilen, winterdekkleden en het uitwerken van mallen. Hier staan ook de zware lange arm naaimachines waarvan de meeste zich verzonken in de vloer bevinden. Eigenlijk is onze vloer de werktafel, daarom zijn we voorzichtig met het gebruik van buitenschoenen op de vloer, om de eindproducten vuil vrij te houden. Via de grote roldeur kan er ook een trailerbare boot naar binnen gereden worden, voor het maken van een mal. Op de begane grond is ook de opslag van voorraden doek en onderdelen en tevens een grote stelling voor de opslag van zeilen en kappen ter reparatie.

Op de eerste verdieping is de vloer waar de verschillende patroondelen van kappen worden samengesteld en afgewerkt. Ook hier staan alle naaimachines verzonken in de vloer opgesteld, iedere naaimachine heeft een specifieke functie, deze staan zodanig opgesteld dat de producten tijdens het productieproces zo weinig mogelijk verplaatst hoeven te worden. Dit komt de kwaliteit zeer ten goede. Maar minstens net zo belangrijk; De gezondheid van de medewerkers, het werken op de knieën en het verslepen van het doek proberen we zodoende tot het hoogstnoodzakelijke te beperken. Op deze verdieping bevindt zich ook de automatische snijtafel van 7 meter bij 2 meter. Tegenwoordig worden steeds meer producten gedigitaliseerd en via de snijtafel uitgesneden. Dan is op deze verdieping ook het magazijn voor kleine materialen, de kantine en toiletten.

Als u nieuwsgierig bent hoe het bij ons in zijn werk gaat, kom gerust eens langs voor een kijkje in onze keuken.

logo
Waarom Allround Zeilmakerij?
  • Gunstige prijs
  • Esthetisch verantwoord

  • Betrouwbare partner
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige ambacht