Welkom bij alweer de laatste nieuwsbrief van 2022

www. allround zeilmakerij shop.nl

Al een tijdje liepen wij met het idee rond om een webshop te beginnen, nu is het dan zo ver. We gaan binnenkort online :)
Voor nu met verschillende producten voor uw kap, zeilboot, opbergtassen.
Tevens standaard maten Suncatcher en Nesling schaduwdoeken.
De collectie zal steeds bijgewerkt en uitgebreid worden.
Wij kunnen uw bestelling verzenden maar u bent ook van harte welkom om deze bij ons op te komen halen, u kunt dit bij uw bestelling aangeven.
Voor 15:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden (indien voorradig)

Seizoen 2022

Wij kijken terug op een mooi seizoen
Waarvoor dank aan al onze klanten
Helaas kunnen we niet al onze projecten laten zien, maar hieronder een aantal kappen die wij hebben mogen maken.

Feest bij Allround

Liseth 12/5 jaar dienstverband
Yaël 5 jaar dienstverband

Na vorig jaar het 12/5 jarig dienstverband van Erik hebben we nu dubbel feest vanwege een 12/5 jarig dienstverband van Liseth en een 5 jarig dienstverband van Yaël. Liseth, kwam bij ons nadat ze het kappersvak vaarwel had gezegd en had geen ervaring met zeilmaakwerk, in ieder geval kon ze wel met een schaar om gaan en had ze een opleiding meubel-stofferen afgerond. Al snel was duidelijk dat ze geknipt voor het vak was, binnen de kortste tijd maakte ze een rolfokhoes binnen de gestelde tijd en nog mooi ook. Binnen het bedrijf heeft ze zich opgewerkt tot eerste zeilmaker en heeft ze de touwtjes stevig in handen. Op naar de 25 jaar!!! Yaël een oude vriend van Thomas werkte voordat hij bij ons kwam als pizzabakker. Ik heb hem een paar keer zien klussen aan zijn brommer of aan een bootje en ik zag dat hij erg handig en vaardig was. Ik heb hem een baan aangeboden in de zeilmakerij waarop hij direct positief reageerde. Yaël heeft zich in 5 jaar ontwikkeld als algemeen medewerker zeilmakerij, ondertussen buigt hij zelfstandig de RVS buizen, en gaat naar buiten om mallen te maken of om kappen te monteren, daarnaast is geen klus te moeilijk voor hem. Ook met deze ex- pizza bakker kijken we uit naar een langdurige samenwerking. Lies en Yaël hartelijk bedankt voor jullie inzet tot dusver en joined the family for a long time. Hugo

Winterkleed Aanbieding

Als u een nieuw winterkleed besteld voor 1 november 2022 dan hebben wij een leuke aanbieding voor u:

  • Eenmalig gratis montage

  • Eenmalig gratis demontage

  • Na het eerste seizoen, eenmalig service en controle van uw winterkleed

  • Eenmalige zomeropslag

Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op.

Jachtzeilen

10 % korting

Wanneer u in oktober uw nieuwe zeil besteld krijgt u 10% korting

Suncatcher

Beurs Eigen Huis
Ga je een huis bouwen, verbouwen, verhuizen of verduurzamen?
Dan raden wij zeker aan om de beurs te bezoeken
Van 14 t/m 16 oktober staan wij met Suncatcher op de najaarsbeurs ‘Egen Huis’. Deze beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. We verwelkomen u graag met een lekker bakje koffie en we hebben een mooie beursaanbieding.

Maken

“Het product vormt zich”

We zijn aangekomen bij stap 4, het maken van het product . Na het meten en buigen van de beugels en het maken van de mallen, komen we bij het ‘maken’ aan. De klant heeft de kleur doek uitgekozen, deze is besteld en zodra het doek binnen is wordt de mal uitgetekend op het doek. De mal wordt uitgesneden en dan is het tijd voor de naaimachine. Alle losse stukken doek worden aan elkaar vast gezet.

En zo vormt het product zich.

Geen enkel product is hetzelfde. Het formaat, de vorm, de gekozen opties verschillen bij elke opdracht. Alleen ons logo zit op elk door ons gemaakt product, we zijn tenslotte trots op onze producten ;)

Nesling

Kwalitatieve schaduwoplossingen

Sinds kort zijn wij dealer geworden van Nesling schaduwdoeken.

Sinds 2005 produceert Nesling® schaduwdoeken. De Nesing Coolfit® schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van sterke HDPE stof. Deze stof bevat een UV filter dat tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. De nesling schaduwdoeken zijn in standaard maten leverbaar, waardoor de prijzen aantrekkelijk zijn. Wilt u een op maat gemaakt schaduwdoek, dan raden wij u onze Suncatcher aan.

Kerstsluiting

We zijn gesloten van 26 december tot en met 1 januari

16 januari verschijnt de 1e nieuwsbrief van 2023

logo
Waarom Allround Zeilmakerij?
  • Gunstige prijs
  • Esthetisch verantwoord

  • Betrouwbare partner
  • Persoonlijk contact
  • Vakkundige ambacht